Чутки виявилися перебільшеними

Приміщення були укріплені решітками на вікнах та дверях, а всередині чергують шість охоронців, які не дозволяють зайти в приміщення керівнику та іншим працівникам КП "Ресторан "Турист". Це повідомлення було зареєстроване, на місце направлена посилена слідчо-оперативна група Ленінського РВ ПМУ та група документування цього ж райвідділу.
При виїзді на місці пригоди було встановлено, що ще 24 квітня 2002 року, згідно з договором купівлі-продажу нерухомого майна, Полтавське обласне закрите акціонерне товариство з туризму та екскурсій "Полтаватурист" продало приміщення ресторану "Турист", кафе "Турист" разом з усіма допоміжними приміщеннями товариству з обмеженою відповідальністю "Центротек".
Трудовий колектив КП "Ресторан "Турист" з рішенням про продаж приміщень не погодився і в тому ж році звернувся до суду із заявою про визнання договору купівлі-продажу недійсним. З цього часу питання про власника приміщень вирішувалося в судах різних інстанцій. 3 жовтня 2007 року постановою Київського міжобласного апеляційного господарчого суду апеляційна заява трудового колективу КП "Ресторан "Турист" була відхилена, договір купівлі-продажу визнаний законним.
Відповідно 15 січня 2008 року працівники "Центротек" о четвертій годині ранку самостійно зайшли в нежитлові приміщення по вул. Миру, 12, які їм належать згідно з постановою Київського міжобласного апеляційного суду, встановили свої замки, укріпили вікна решітками та залишили в середині приміщень своїх працівників для проведення ремонтних робіт. При цьому їм ніхто не заважав та перепон не чинив.
 Усі питання між працівниками КП "Ресторан "Турист" та ВАТ "Центротек" вирішувались у спокійній обстановці, порушень громадського порядку не було. Керівництво ВАТ "Центротек" написало розписку про збереження усього майна, яке знаходилося в приміщеннях, та зобов'язалося після проведення спільної ревізії передати майно колишнім власникам.
Цей конфлікт мав винятково цивільно-правовий характер. Аби забезпечити належний громадський порядок, на місці були залишені працівники Ленінського райвідділу міліції.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.