У Кременчуці відкрили реконструйований міст

Така обмеженість у пересуванні, постійне масове скупчення людей на вокзалах, додаткові затрати на проїзд настрою не додавали. За три місяці люди відчули, яке велике значення має цей об’єкт для життєдіяльності промислового міста. Тому завершення дизельної епопеї чекали з величезним нетерпінням.
З цієї нагоди 26 грудня відбулися урочистості, в яких взяли участь голова обласної ради Олександр Удовіченко, заступник начальника Південної залізниці Віктор Грюк, міський голова Кременчука Микола Глухов, голова Крюківської районної ради Андрій Коваленко, єпископ Кременчуцький і Хорольський Євлогій, представники територіальної громади міста, будівельники.
Голова обласної ради Олександр Удовіченко зазначив, що в Кременчуці вдалося зробити те, що, на перший погляд, здавалося не зовсім реальним, вкотре засвідчивши, що спільними зусиллями при наявності бажання можна досягнути дуже багато чого. Він висловив надію, що таким чином буде збудовано й новий міст через Дніпро.
Завершення ремонту має велике значення для всієї України, тому що через Кременчук проходить багато автодоріг всеукраїнського значення.
Заступник начальника Південної залізниці Віктор Грюк, як представник замовника ремонтних робіт, подякував владі Кременчука за те, що за непростих умов тендерної політики знайшла підрядників, які вчасно та кваліфіковано виконали дуже складну роботу загальною вартістю шість мільйонів гривень.
Не обійшлося на святі й без вручення нагород. Почесні грамоти обласної і міської рад, іменні годинники від обласної ради та срібні знаки "Укрзалізниці" з виплатою нагороди в тисячу гривень отримали представники підрядних організацій.
Крюківський міст, що має 58-річну повоєнну історію, ще довгий час послужить людям, запевнили будівельники. Виконаний ремонт дасть змогу експлуатувати верхній автодорожній ярус мосту впродовж десяти років. Сучасні технології, застосовані під час прокладання двошарового асфальтового покриття, є тому гарантією.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.