“Ой, хто, хто Миколая любить…”

В цій школі навчається близько 90 дітей, і вже четвертий рік поспіль з улюбленим святом дітвори учнів молодших класів вітають, звісно ж, із подарунками, настоятель СвятоМиколаївської церкви у Кобеляках, протоієрей Василь Сверлович та академік, народний лікар України, заслужений лікар України Микола Касьян. А цьогоріч до них приєднався і заступник голови Кобеляцької райради Микола Жук.

Микола Касьян побажав школярам добра й здоровя, а щевиростати у взаємній любові до батьків і всіх ближніх. Про свої дитячі роки та улюблені Різдвяні свята згадав Микола Жук. Він також зазначив, що їхній земляк Микола Касьянлюдина, яка має золоті руки і вже стала легендою, по суті, творить чудеса, зцілюючи хворих.

Учні школи підготували для гостей цікаву концертну програму та вручили їм квіти, а директор ЗОШ Олександр Майданник, дякуючи за увагу до їхнього навчального закладу та подарунки, висловив сподівання, що всі діти виростатимуть здоровими, красивими і щасливими. А ще Олександр Васильович подякував завідуючій Кунівським сільським клубом Валентині Уткіній за допомогу в підготовці свята.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.