…Щоб небо над нами безхмарним було

Ось лише коротенький список роботи підрозділу за останній час: проведені регламентні роботи на обладнанні, які дозволили продовжити його ресурс, забезпечено проведення польотів авіаційних частин, перельоти літерних бортів, інформаційний супровід по управлінню літаками під час виконання різноманітних навчань. А до цього ще слід додати чіткі та вправні дії чергової зміни на чолі з лейтенантом Юрієм Касьяном, коли раптово на одному з цивільних повітряних суден, яке знаходилося "у полі зору" радіолокаційників, трапилась відмова бортового навігаційного обладнання, і воно, завдяки допомозі військовиків, успішно здійснило посадку на визначеному аеродромі.
Беззаперечно, що у роті служать дійсно надійні та сумлінні фахівці. У цьому я переконався, оглянувши казармене приміщення, територію та інфраструктуру підрозділу. До речі, далеко не кожний підрозділ та навіть частина може похвалитися наявністю у народознавчій світлиці більше десяти найменувань газет та журналів, зі смаком оформленим куточком відпочинку особового складу, завжди доглянутою та впорядкованою територією.
– Та й кухарі завжди готують для солдатів строкової служби смачну їжу, – з усмішкою додає командир підрозділу майор Сергій Колодійчак, – а це теж важлива складова хорошого настрою особового складу…
Високий рейтинг роти підтверджується й тим, що за останній час підрозділ поповнився трьома військовослужбовцями за контрактом. Є резерв і серед нинішніх воїнів, які призвані на строкову військову службу. Зокрема, оператор радіовисотоміру рядовий Сергій Наумов, минулорічний випускник Полтавського технічного університету імені Ю.Кондратюка, всерйоз розмірковує залишитися на контрактну службу. Сьогодні ж він разом із старшими товаришами, серед яких капітан Олег Власюк, старший лейтенант Ігор Городник, старший прапорщик Андрій Слащов, старший солдат Дмитро Строгін, та іншими бойовими побратимами вдень і вночі – на варті, від якої залежать мир та спокій кожного з нас.
– Працюємо не тільки на результат, а й на перспективу. Щоб наша непроста, але дуже відповідальна професія стала привабливою для тих, хто йде служити до війська, – зазначив Сергій Колодійчак.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.