“Зоря Полтавщини” завжди з вами

Так було, є і буде, які б політичні вітри не віяли. Наш продукт, наш виробничий інструмент – слово. І на нього постійно чекають щономера 25 тисяч наших передплатників і, сподіваємося, значно більше читачів “Зорі Полтавщини”.
“Зорянські” рубрики “Читач звернувся до газети”, “За листом читача”, “Тему підказують читачі”, тематична добірка “Листи до редакції”, додатки “Порадниця”, “Здоров’я”, “Сім’я”, “Сійся, родися!..”, “Зустріч”, “Ситуація” будуть і надалі пріоритетними у нашому виданні. Бо працюємо для вас, і коло наших творчих інтересів окреслюється життєвими інтересами читачів, полтавської громади.
Разом із тим, початок передплатної кампанії-2008 співпав із підвищенням тарифів “Укрпоштою” на доставку періодичних видань. Зросли вони аж на 60 відсотків! Причому нас, газетярів усієї країни, просто поставили перед фактом. І куди діватися, адже “Укрпошта” – монополіст у цій сфері. Наскільки правочинними  є дії поштарів, має з’ясувати Антимонопольний комітет України, та ясно, що і нас, і вас, шановні читачі, вкотре “підставили і використали”, аби залатати відомчі фінансові дірки. Крім того, “Укрпошта” самочинно підвищила також тарифи за оформлення передплатного абонемента.
Все це дуже й дуже прикро, адже редакція, аби бодай вижити в цих жорстких умовах, змушена дещо підвищити передплатну ціну. Мінімально – на 1 (одну) гривню в місяць. Бо подорожчали також папір, поліграфія, енергоносії, комунальні тарифи тощо. Добре розуміємо, що цей крок не викличе у вас, шановні передплатники, захоплення. Та зрозумійте, підтримайте свою улюблену газету, яка завжди і назавжди захищає саме ваші інтереси.
Ми не марно наголошуємо, що “Зоря Полтавщини” – газета, яка береже традиції і йде в ногу з часом. Адже у всі часи непорушними цінностями залишалися вірність Батьківщині й обов’язку, прагнення і вміння прийти на допомогу, відстояти правду.
Прагнемо йти в ногу з часом, не сповненим жорстоким прагматизмом, а з тим, в якому живуть справжні цінності. Для їх утвердження ми й створюємо “Зорю Полтавщини”, газету, яка служить лише своєму читачу. Ваша підтримка – то зміцнення наших позицій, розширення спектру можливостей. Тож будьмо разом!

“Зоряни”.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.