“Врізалися” і “вляпалися”…

У полі виявлено вириту до труби газоконденсатопроводу яму близько метра в глибину, а також обладнання для врізки: гумовий шланг-відвід довжиною понад 40 метрів, пристрій-щуп для встановлення місцезнаходження труби, брезент і приладдя для врізання у газоконденсатопровід (акумулятори для зварювання, бур для врізання й кран).

Нині газоконденсатопровід полагоджено, на місці пригоди працюють міліціонери, пожежники, працівники "Полтавагазвидобування".

Після невдалої спроби врізання газоконденсатом залило ділянку поля площею близько 50 на 10 метрів. Пожежники вжили заходів для запобігання займанню – забруднену ділянку обробили спеціальним порошком, який вбирає газоконденсат та перешкоджає загоранню.

На місце події викликали екологічну інспекцію для встановлення території забруднення та суми завданого збитку.

Як повідомив виконуючий обов’язки заступника начальника Полтавського райвідділу міліції – начальник міліції громадської безпеки Роман Денисенко, правоохоронці проводять роботу щодо встановлення осіб, які здійснили врізання у газоконденсатопровід, а також збирають матеріали для порушення кримінальної справи за статтею 292 Кримінального кодексу України – пошкодження об’єктів магістральних нафто-, газо- та нафтопродуктопроводів.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.