Спартакіада державних службовців

Спартакіада державних службовців – традиційний захід для Полтавщини. Вже більше десяти років працівники РДА, структурних підрозділів ОДА, Пенсійного фонду, митниці, управління юстиції, представники інших структур змагаються у різноманітних видах спорту.
Цьогоріч участь у спартакіаді взяли 26 команд. Учасники демонстрували силу, спритність, кмітливість у п’яти видах спорту: міні-футбол, волейбол, настільний теніс, шахи, шашки.
– Команди є із кожного району Полтавщини, і це – справжнє досягнення, – наголосив на відкритті змагань начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Олександр Буцький.
Він також став учасником спартакіади, виступав за Решетилівський район. У церемонії відкриття взяв участь заступник голови – керівник апарату ОДА Микола Білокінь.
До змагань учасники готувалися наполегливо, заздалегідь. Протягом кількох місяців майже щоденно вони збиралися та тренувалися.
– Нам дуже складно було зібрати команду, адже багато наших колег зараз у відпустках. Цьогоріч нас семеро, і ми змагатимемося в трьох видах спорту, – розповіла Валентина Скочко, представниця команди Пирятинського району.
– Наша команда складається з представників різних структурних підрозділів Головного територіального управління юстиції у Полтавській області. Гратимемо у футбол та настільний теніс. Цьогоріч вперше долучилися до участі у спартакіаді, – розповів представник команди Дмитро Мурашко.
– Визначити переможців цьогорічної спартакіади було складно, адже всі проявили себе добре. Відчувається, що команди до участі у спартакіаді поставилися відповідально. Хороші результати показали всі без винятку. Я приємно вражений, – говорить головний суддя змагань Анатолій Головань.
На третьому місці – команда Решетилівського району, друге місце посіла команда Головного управління Пенсійного фонду України у Полтавській області, а переможцем цьогорічної спартакіади стала команда Чорнухинського району.
– Медалями, грамотами та кубками відзначено і команди, і окремих учасників, які продемонстрували найкращі результати. Команда-переможець представлятиме Полтавщину на всеукраїнських змаганнях. Проходитимуть вони з 26 вересня по 2 жовтня в Ужгороді.

Прес-служба облдержадміністрації

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.