Змагання на березі Сухого Омельника

У Глобиному біля річки Сухий Омельник відбулися змагання з пляжного волейболу на кубок міського голови. Участь у турнірі взяли шість команд із райцентру і навколишніх сіл. Головним суддею турніру був Сергій Савлюк, учитель фізкультури Глобинської гімназії.
– Ідея проведення турніру в такому форматі, саме кубка міського голови, реалізована вперше, – розповідає Сергій Савлюк. – Ініціатором став підприємець Юрій Бутко, який надав фінансову допомогу. Підключилися міська рада, гімназія, спортсмени. Волейбол у нас популярний. Торік проводили турнір на обладнаному майданчику на стадіоні. Наш район регулярно займає перші місця з цього виду спорту в області.
Кубок завоювали спортсмени з Радалівки Геннадій Слива (до речі, ветеран спорту і найстарший гравець турніру) та Арсен Шпорта з команди “Арген”. Друге місце виборов дует Олександра Супрунова і Сергія Кравченка (команда “Глобине”). Третє місце – у “Аватара” у складі Олександра Мельникова (Глобине) та Івана Черепа (Радалівка) – чинних чемпіонів області з пляжного волейболу. Участь у змаганнях також брали представники села Пустовійтового.
Кубки, грамоти і медалі переможцям вручив Глобинський міський голова Станіслав Джусь. До організації і проведення турніру долучилося подружжя підприємців Юрія і Марії Бутків – відомих місцевих меценатів, завдяки яким впорядкований Молодіжний сквер і підготовлений спортивний майданчик.
До Дня Незалежності України у Глобиному заплановане проведення другого відкритого кубкового турніру з пляжного волейболу серед чоловіків.

Анна ДОРОШЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.