Фінансова підтримка спортсменів

В активі чемпіона Паралімпійських ігор-2016 з параканое кременчужанина Сергія Ємельянова – чергова перемога! На чемпіонаті Європи з веслування на байдарках і каное серед паралімпійців, що відбувся у Болгарії, наш земляк першим здолав 200-метрову дистанцію і встановив новий європейський та покращив свій власний рекорд.
Нарешті й на батьківщині – в рідному Кременчуці – спортивні заслуги Сергія Ємельянова були гідно пошановані. Так, на черговій сесії Кременчуцької міської ради депутати проголосували за придбання для Сергія Ємельянова автомобіля за кошти з міського бюджету.
Отримають фінансову підтримку від міської влади Кременчука і ще два наддніпрянських спортсмени, які здобули звання чемпіонів Європи, – легкоатлетка Ольга Ляхова і боксер Віктор Вихрист. Для поліпшення якості їхньої підготовки до чемпіонатів світу з відповідних видів спорту, а також участі в інших міжнародних і всеукраїнських змаганнях, що відбудуться в 2017 році, із міського бюджету буде виділено 100 тисяч гривень.
На пленарному засіданні була також підтримана ініціатива нагородити Ольгу Ляхову й Віктора Вихриста почесними знаками “За заслуги перед містом”. Тренери й керівники спортивних комунальних закладів, на базі яких проходять підготовку видатні кременчуцькі спортсмени, отримали подяки від міської влади за сприяння розвитку вітчизняного спорту й виховання чемпіонів міжнародного рівня.

Юлія ДУМКА-КОНДРАТЬЄВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.