Державні кошти – для придбання квартир учасникам АТО

У Кременчуці мешкає чимало родин, які потребують термінового покращення житлових умов, у тому числі сім’ї учасників АТО. У трьох із них нарешті з’явилася реальна можливість отримати ключі від власних квартир за рахунок субвенції з Державного бюджету. На черговому засіданні міської комісії з розгляду заяв членів сімей загиблих та осіб з інвалідністю про виплату грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення заступник міського голови Кременчука Ольга Усанова повідомила про надходження 2 мільйонів 516 тисяч гривень цільових коштів для придбання житла трьом родинам учасників АТО з інвалідністю І та ІІ груп.
Водночас, за словами начальника департаменту соціального захисту населення та питань АТО Марини Доценко, щоб забезпечити житлом іще двох інвалідів І й ІІ груп – учасників АТО, необхідно додатково близько 1,5 мільйона гривень державних коштів.
Тим часом вирішення житлового питання чекає й родина загиблого в АТО кременчужанина Олега Кукси. Гроші на квартиру для сім’ї героя будуть виділені з міського бюджету, якщо за це проголосують депутати міськради.

Юлія ДУМКА-КОНДРАТЬЄВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.