Спортивний калейдоскоп

Карате
На чемпіонаті України з годзю рю карате, що пройшов у Харкові, атлети з Полтавщини завоювали 19 медалей різного гатунку в різних дисциплінах, вікових і вагових категоріях. Найбільше нагород зібрали представники Кобеляцького району. Зокрема у Данила Стеценка, Вадима Рибалка – перші й другі місця, Захара Білоуська – друге і третє, Володимира Копитця – перше. Представники Горішніх Плавнів Данило Гритченко і Ярослава Юрченко стали чемпіонами.
Шахи
При підтримці управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавського міськвиконкому, міського центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” пройшов турнір із шахів серед спортсменів-ветеранів та молоді. За призові місця змагалися 36 шахістів. Переможцями стали: серед ветеранів – Владислав Глідько, Юрій Білокінь, Анатолій Шелудченко; серед молоді – Тарас Руденко, Софія Стешина, Андрій Цапко; в “Open”-класі – Віктор Твердохлібов, Дмитро Штанько, Микола Юрчишин.
Шашки
У шаховому клубі Горішніх Плавнів відбулася першість міста із шашок серед трудових колективів. Участь взяли 7 команд. Перше місце посіли працівники ПрАТ “Полтавський ГЗК” Тарас Зінченко й Олексій Вишар. Друге – представники команди “Освіта-спорт” Володимир Бондар і Володимир Ільченко. “Бронза” – у посланців Духовної семінарії Володимира Палагути і Віталія Молнара. n

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.