Зробимо Україну чистою

Громадська організація «Let`s do it, Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let`s do it! World» при підтримці інших громадських організацій проводить Всеукраїнську соціально-екологічну акцію з прибирання зелених зон та благоустрою територій «Зробимо Україну чистою разом!». Захід заплановано на 29 квітня цього року. В рамках акції буде проведено Всеукраїнський екологічний фестиваль «ЧистоФест» – наймасштабніше прибирання країни.
Громадська організація «Let`s do it, Ukraine» – учасник загальносвітового руху «Let`s do it! World», що об’єднує понад 13 мільйонів людей у 113 державах, які щорічно у визначений день виходять на прибирання у своїй країні. В акції беруть участь комерційні та некомерційні організації, компанії, державні установи, співробітники яких приєднуються до Акції на рівні корпоративної соціальної відповідальності, та пересічні громадяни.
Запрошуємо усіх бажаючих підтримати ініціативу проведення цієї акції та особисто долучитися до прибирання зелених зон, присадибних ділянок, територій навколо під’їздів 29 квітня цього року.

Департамент екології та
природних ресурсів Полтавської ОДА.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.