Вишкіл для активних і цілеспрямованих

Пластуни з Полтавської області побували на двох навчальних семінарах у Києві. Студент Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка Максим Михайлик був учасником семінару з пошуку нових можливостей для діяльності громадських організацій. Кременчужани Карина Воронова та Владислав Мальков активно працювали на адміністративному вишколі.

Семінари розраховані на пластунів, які обіймають чи мріють обіймати адміністративні посади в громадських організаціях. А також для всіх молодих людей, котрі бажають пропагувати прогресивні ідеї серед ровесників.
Учасниками навчань стали щасливчики з 9 областей України. Після заходів у молоді залишилися позитивні емоції, багато вражень та нові знання про те, як можна гідно заявити про себе та реалізувати свої амбіції. Для учасників семінарів проводилися такі тренінги: “Як створювати успішні стартапи”, “Де шукати можливості: гранти, стипендії, навчальні програми”, “Як писати мотиваційні листи”, “Як створювати резюме”, “Як уникати проблем при підготовці проекту”, “Як за два місяці створити арт-простір для студентів”.
Тренінги проводили професіонали, які мали бажання поділитися досвідом. Найяскравіші враження у пластунів із Полтавщини залишилися про тренінги Івана Омеляна “Як стати унікальним оратором” та Олександра Мріна “Як об’їздити весь світ за допомогою міжнародних програм”.
“Попри високий професійний рівень вишколів, я почувався по-домашньому затишно, всім цікавився, – розповів Максим Михайлик. – Вдячний організаторам і хотів би, щоб такі заходи стали традицією”.
Для “Пласту” подібні ініціативи – нагода засвідчити свій внесок у формування сучасної здорової, ерудованої молоді, яка невдовзі визначатиме майбутнє нашої держави.

Анна ЛИТОВЧЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.