Спортивний калейдоскоп

· Карате
Днями в Дніпрі пройшов чемпіонат України з карате (WKF) серед спортсменів із вадами слуху. Полтавці вибороли загалом 22 медалі і завоювали перше загальнокомандне місце. Чемпіонами у різних вагових і вікових категоріях стали: Інна Мажара, Тетяна Хиль, Катерина Масло, Віта Гаврилова, Віталій Блавацький, Олександр Третяк, Володимир Махно.
· Тхеквондо
На чемпіонат України серед ДЮСШ та клубів з тхеквондо ВТФ, що проходив у Вінниці, помірятися силами прибули понад 750 спортсменів. Чемпіонами країни стали представники Полтавської ДЮСШ № 4 Ігор Гаврилко, який не тільки виборов перше місце, а й встановив рекорд чемпіонату, і Катерина Ступак, котра за рішенням суддівського корпусу відзначена як краща спортсменка змагань. Срібні нагороди вибороли полтавці Ростислав Єфименко та Данило Луговець, бронзові – Ліна Когут, Назар Шостак,  Олександр Литвин.
Готували переможців і призерів  тренери Вікторія Терещенко, Віталій Ступак, Юрій Шавиро.
· Пауерліфтинг
У Полтавському національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка завершилися змагання Відкритого турніру за кубок Полтавської області з пауерліфтингу. Дарія Бражник у ваговій категорії до 43 кілограмів  встановила два рекорди області серед юніорок у становій тязі та за сумою вправ. Також перші місця в своїх категоріях  посіли: у жінок – Тетяна Зубрицька і Вікторія Цимбал, у чоловіків – В’ячеслав Шавлай, котрий встановив два рекорди області, Артем Годзенко, Антон Заєць, Микола Лисенко, Микола Залюбовський.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.