На сторожі інтересів людей – антирейдерський штаб

На Полтавщині створено антирейдерський штаб. Про це заявив на прес-конференції в ОКІА “Новини Полтавщини” народний депутат України від ВО “Батьківщина” Руслан Богдан.
– За ініціативою лідера “Батьківщини” Юлії Тимошенко і всієї нашої політичної сили в кожній області розпочнуть роботу антирейдерські штаби. На Полтавщині такий уже працює. Надає юридичні послуги, консультації і намагається не допускати незаконних дій, зокрема спроб заволодіння чужим майном, не лише в аграрному секторі, а й в інших сферах, – поінформував Руслан Богдан. – Минуло не так багато часу від початку роботи штабу, а до нього вже звернулися 12 заявників із п’яти районів – Лубенського, Полтавського, Кременчуцького, Хорольського й Карлівського. Всі вони одержали юридичні консультації.
Серед тих, хто вирішив скористатися послугами штабу, – представник готелю “Голд”, що в Полтаві, Ігор Дігоров і представниця ТОВ “Пермус” із Миргорода Катерина Олійник. На прес-конференції вони розповіли про, за їхніми словами, рейдерські зазіхання щодо осередків господарювання, які вони представляють.
– Антирейдерський штаб, створений “Батьківщиною”, залучив спеціалістів. Там працюють люди з вищою освітою, зокрема і юридичною, досвідом роботи в правоохоронних органах, судовій системі. Тому тим, хто вирішить скористатися послугами штабу, нададуть якісну професійну допомогу. Розраховувати можна й на підтримку фракції “Батьківщини” в обласній раді, наприклад, у разі потреби звернення до силових структур. Як народний депутат України, я теж всебічно сприятиму правовому захисту майнових інтересів громадян. Якщо буде необхідно моє особисте втручання до вищих керівників правоохоронних органів, я обіцяю це зробити, – наголосив Руслан Богдан. – Ми хочемо допомогти, стояти на сторожі захисту власності й інтересів людей. Тому громадяни можуть звертатися в штаб не тільки у випадках рейдерських захоплень, а й у разі потреби юридичної допомоги.
На прес-конференції Руслан Богдан також оприлюднив позицію фракції “Батьківщина” у Верховній Раді України щодо необхідності звільнення голови Правління Національного банку України Валерії Гонтаревої. Розповів, що політична сила ініціює звернення до Президента України Петра Порошенка зокрема і з цього приводу й запрошує на безстрокову акцію протесту, допоки вимоги не будуть виконані.
Щодо проекту Державного бюджету на 2017 рік, поданого урядом на розгляд Верховної Ради, народний депутат України поінформував, що фракція ВО “Батьківщина” його не підтримає і взагалі вважає поданий документ бюджетом зубожіння. Водночас члени фракції  вимагають негайно врахувати підготовлені ними пропозиції і поправки до проекту кошторису держави на наступний рік.
Довідка. В антирейдерський штаб у Полтаві можна звертатися за телефоном: 050-679-61-19; за електронною адресою: pl.reyder@gmail.com
***
Народний депутат України Руслан Богдан і перший заступник голови обласної ради, керівник фракції ВО “Батьківщина” в обласній раді Євгеній Холод побували у редакції Всеукраїнської громадсько-політичної газети “Зоря Полтавщини”. Вони привітали зорян із Днем української писемності та мови, відвідали Музей історії полтавської преси, який діє при редакції. Групі зорян було вручено Почесні грамоти обласної ради.

Григорій СВІТЛИЙ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.