Турнір на призи олімпійця

полтавське обласне відділення Національного олімпійського комітету України спільно з обласною федерацією легкої атлетики під патронатом НОКУ в легкоатлетичному манежі стадіону “Ворскла” імені Олексія Бутовського дев’ятий раз провели відкритий легкоатлетичний турнір на призи заслуженого майстра спорту СРСР, полтавця, дворазового срібного призера Олімпійських ігор у Мельбурні 1956-го та Римі 1960 року, восьмиразового чемпіона Всесвітніх студентських ігор, багаторазового чемпіона СРСР з бігу, старшого тренера збірної команди СРСР зі спринтерського бігу, кавалера ордена “Знак Пошани”, автора книги “Біг на короткі дистанції” Леоніда Бартєнєва.
Цьогоріч Леоніду Володимировичу виповнилось 83 роки. Зараз видатний спортсмен мешкає у Москві, займається громадською діяльністю з розвитку спорту серед ветеранів і молоді.
Атлети змагалися з бігу на різні дистанції, стрибків, “шведської” естафети. В змаганнях взяли участь юнаки і дівчата 1999–2000 років народження та молодші з усієї Полтавщини. Переможцями, зокрема естафет з бігу, стали: серед юнаків – команди ДЮСШ з Кременчука і Лубен, серед дівчат – представниці Пирятина, Лубен, Полтави.
Легкоатлетів привітали перший заступник голови обласного відділення НОКУ Анатолій Головань, голова обласної федерації легкої атлетики Олександр Горбачов, інші почесні гості.
Кращих спортсменів нагороджено медалями, дипломами та цінними подарунками.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.