Майстер-класи від відомих спортсменів

Нещодавно в Полтаві у парку біля стадіону “Ворскла” та пам’ятника одному із засновників міжнародного олімпійського руху Олексію Бутовському відбулася традиційна спортивно-масова акція “Олімпійський урок”, присвячена Дню фізичної культури та спорту України.
Юних спортсменів – школярів, студентів, вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл – привітали чемпіон Олімпіади-80 у Москві, заступник голови Полтавського обласного відділення Національного олімпійського комітету України Володимир Кисельов, перший заступник голови обласного осередку НОК Анатолій Головань, учасниця Олімпійських ігор-88 у Сеулі, майстер спорту міжнародного класу з плавання Світлана Копчикова, інші почесні гості.
– Нинішній рік – особливий, Олімпійський, одразу п’ятеро спортсменів з Полтавщини взяли участь у Іграх в Ріо-де -Жанейро, паралімпійці української збірної, у тому числі спортсмени з Полтавщини, завоювали багато медалей, – відзначив Анатолій Головань. – Маю надію, що завдяки вам, юним талантам, професійним тренерам, матимемо ширше представництво на Олімпійських іграх. Та найголовніше те, що ви завдяки заняттям фізкультурою і спортом, загартуванню вашого характеру досягнете успіхів у житті.
Привітання від президента НОКУ, олімпійського чемпіона, Героя України Сергія Бубки передав присутнім Володимир Кисельов і запросив молодих спортсменів у сім’ю олімпійців, куди потрібно прагнути.
За високі спортивні показники, пропаганду здорового способу життя та олімпійського руху, наполегливу масову фізкультурно-спортивну роботу групі провідних спортсменів, тренерів, працівників галузі були вручені відзнаки та подарунки Полтавського відділення НОК.
Після олімпійської розминки, яку провели майстри черліденгу, протягом години кожний бажаючий міг спробувати власні сили в різних видах спорту. На спеціально облаштованих майданчиках за участю наставників і спортсменів проходили майстер-класи, показові тренування, естафети тощо. Ті, хто зумів зібрати максимальну кількість фішок з 13 видів спорту, представлених на олімпійському уроці, могли обміняти їх на подарунок з логотипом НОКУ.

Ганна ЯЛОВЕГІНА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.