“Ворскла” – “Волинь” – 2:1

У  сьомому турі чемпіонату України з футболу Ліги Парі-Матч полтавська “Ворскла” вдома приймала луцьку “Волинь”.
Передусім у звітній зустрічі нашим землякам слід було довести, що перемога над “Динамо” у минулому турі – не випадковість, а цілком заслужений результат.
На 20-й хвилині поєдинку “ворсклянин” Хльобас відкрив рахунок – 1:0. Втім уже через п’ять хвилин гості встановили рівновагу, реалізувавши пенальті, – 1:1.
Розпочався другий тайм, і майже відразу господарі забили гол. Але арбітр не зарахував його, зафіксувавши положення поза грою. Далі гра продовжувалася у стилі “атака на атаку”. Полтавці зусиллями Кобахідзе заробили право на небезпечний штрафний від кута карного майданчика. І Турсунов технічно закрутив м’яча під дальню стійку. В голкіпера “Волині” майже не було шансів врятувати свою команду – 2:1.
Полтавці продовжували атакувати. І все ж гості зуміли завдяки проведеним замінам вирівняти гру, хоча звести матч до нічиєї їм не вдалося. Отож друга поспіль перемога “Ворскли”.
За “зелено-білих” у цьому поєдинку грали: Непогодов, Дитятьєв, Пердута, Сімінін, Пилявський, Кобахідзе, Чеснаков, Ткачук (Кравченко, 71), Бартуловіч (Турсунов, 46), Коломоєць, Хльобас (Загорулько, 89).
Результати інших матчів сьомого туру: “Шахтар” – “Динамо” – 1:1, “Зоря” – “Сталь” – 2:2, “Зірка” – “Карпати” – 1:0, “Чорноморець” – “Олександрія” – 1:0, “Олімпік” – “Дніпро” – 3:0.

Степан КРАВЧЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.