Святкові обнови Кременчука

Перший день вересня видався щедрим на приємні події для мешканців кварталу №278 Кременчука. Одразу кілька соціальних об’єктів відкрили двері для відвідувачів. Зокрема амбулаторія загальної практики – сімейної медицини. Ремонт приміщення для медичного закладу розпочався в грудні минулого року й обійшовся бюджету міста в більш ніж
1 мільйон гривень. В амбулаторії працюватимуть двоє лікарів загальної практики, які обслуговуватимуть близько 6 тисяч городян. Мешканцям кварталу №278, щоб зробити електрокардіограму чи поміряти тиск, більше не доведеться їздити в міську поліклініку – відтепер первинні медичні послуги вони зможуть отримувати на місці.
Інші обнови, які отримали жителі віддаленого міського мікрорайону, – відремонтоване асфальтове покриття на ділянці проспекту Лесі Українки, що пролягає по тамтешній території, й комплексна школа-садочок №15. Будівництво цього навчального закладу тривало довгих вісім років і нарешті завершилося. В День знань було урочисто відкрито 11 затишних груп для дошкільнят, у кожній – до 20 вихованців, та один клас для першачків. Діти навчатимуться й виховуватимуться в комфортних сучасних умовах, матимуть змогу оздоровлюватися в басейні. Завдяки сприянню народного депутата України Юрія Шаповалова навчальний заклад отримав додаткових 1,5 мільйона гривень бюджетного фінансування для закупівлі усього необхідного. На цьому наголосив міський голова Кременчука Віталій Малецький під час урочистого відкриття школи-садочка.
Не залишилася без подарунка й міська загальноосвітня школа №31. Завдяки турботам і фінансовій підтримці народного депутата України Костянтина Жеваго та ПАТ “АвтоКрАЗ” на подвір’ї школи з’явився новий спортивний майданчик із тренажерами, якими зможуть користуватися не лише школярі, а й усі мешканці мікрорайону Молодіжний.

Юлія ДУМКА-КОНДРАТЬЄВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.