До уваги воїнів АТО

Кожен учасник антитерористичної операції з моменту набуття статусу ветерана війни має право на отримання послуги з безкоштовної психологічної реабілітації. Для її одержання необхідно звернутися до районного управління соціального захисту населення за місцем реєстрації або місцем фактичного проживання. В управлінні заповнити заяву. До неї необхідно додати такі документи: копію посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни; копію документа, що підтверджує безпосереднє залучення до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення.
Після подачі заяви й необхідних документів учасник АТО отримає направлення на реабілітацію, в якому будуть зазначені дати початку й закінчення її терміну. Звертаємо увагу на те, що для отримання психологічної реабілітації жодних документів у медичних установах оформлювати не потрібно.
Нині допомогу з психологічної реабілітації в Україні надають 13 реабілітаційних установ. Серед них такі оздоровниці, як ДП “Клінічний санаторій “Курорт Березівські мінеральні води” в селі Березівське Харківської області, санаторій “Карпатські зорі” в селі Модричі Львівської області, провідні реабілітаційні центри з напрацьованим досвідом роботи.

Людмила КОРНІЄНКО
Директор департаменту соціального
захисту населення ОДА

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.