Свято зодчих і новоселів

У  будинках, які споруджують трудівники ПрАТ “Крюківбудтехмонтаж”, попит на квартири завжди вищий за пропозицію. Диплом переможця Всеукраїнського конкурсу “Кращий продукт року” програми “Національна конкурентоспроможність”, восьме місце у престижному рейтингу 350 тисяч профільних підприємств України – визнання на державному рівні високої якості роботи підприємства.
ПрАТ “Крюківбудтехмонтаж” працює і як замовник, і як підрядна організація. Так, у мікрорайоні Молодіжний Кременчука підприємство як підрядна організація наразі працює з двома багатоповерховими будинками. Тутешні квартири – компактні, зі зручним плануванням. На вулиці Перемоги вже майже завершений 4-поверховий житловий будинок на чотири секції, де ПрАТ “Крюківбудтехмонтаж” є забудовником.
– Хоч дім і невисокий, але в кожному під’їзді є ліфт для зручності мешканців. Усі квартири викуплені. Його здаємо в експлуатацію до Дня будівельника, – поділився приємною новиною директор ПрАТ “Крюківбудтехмонтаж” Назім Хасаєв напередодні професійного свята.
На вулиці Троїцькій зводиться сучасна дев’ятиповерхівка з двома під’їздами. Здати в експлуатацію її планують у третьому кварталі 2017 року. Загалом усе житло, що проектує або зводить ПрАТ “Крюківбудтехмонтаж”, має зовнішнє утеплення, індивідуальне поквартирне опалення й водопостачання.
– У будинках, які ми зводили, мешкають і наші співробітники. Говорять, що навіть за високих тарифів на комунальні послуги мають суттєву економію, самостійно регулюючи температуру в помешканнях та використання енергоносіїв, – зазначає Назім Хасаєв.
Житлове будівництво – не єдина сфера діяльності ПрАТ “Крюківбудтехмонтаж”. Серед замовників підприємства – такі промислові гіганти, як Крюківський вагонобудівний завод, нафтопереробний завод.
– Один із об’єктів НПЗ, де ми зробили капітальний ремонт, – дитячий оздоровчий табір “Сонячний”. До 50-річчя заводу капітально відремонтували будинок культури “Нафтохімік”. Наразі працюємо у спорткомплексі підприємства.
Проблеми, звичайно, є, але ми їх вирішуємо, – говорить директор ПрАТ “Крюківбудтехмонтаж” Назім Хасаєв. – Ціну на квадратні метри житлової площі, незважаючи на валютні коливання й інші негаразди, намагаємося тримати на доступному рівні для споживачів. У нашому житті все взаємопов’язане. Матимемо споживача – матимемо й фінансові надходження, а відтак – розвиток підприємства, соціальний захист працівників, відрахування до бюджету.

Юлія ДУМКА-КОНДРАТЬЄВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.