“Ворскла” готується до чемпіонату

Футболісти полтавської “Ворскли” повернулися із відпустки і почали підготовку до ігор Ліги Парі Матч. Упродовж десяти днів вони тренуються у Полтаві: на стадіоні ім. О.Бутовського, у спортивному залі та на штучних полях у Розсошенцях і Копилах Полтавського району, а 24 січня вирушать на перший двотижневий тренувальний збір до Туреччини.
Головний тренер “ворсклян” Василь Сачко провів традиційну прес-конференцію для журналістів місцевих ЗМІ. Він розповів, що загалом у Туреччині відбудуться два тренувальних збори, під час яких команда проводитиме контрольні матчі, суперників “зелено-білих” поки що не визначено. У складі “Ворскли” будуть нові гравці. Уже підписано контракт із форвардом Юрієм Коломойцем. Хто ще поповнить лави команди, стане відомо пізніше. За словами тренера, головне завдання клубу – виступити не гірше, ніж минулого сезону.
– Усе зробимо для того, щоб підтвердити свій високий статус, – запевнив Василь Сачко. – Ми – не суперкоманда, але прагнутимемо грати значно краще, постійно нарощуючи свій потенціал, і я, як тренер, також вдосконалюватимуся. Намагатимемося виправити усі негативні моменти, які були минулого року. Працюватимемо зараз на зборах над тим, щоб суттєво поліпшити якість гри.

Роман ТКАЧ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.