Таке воно – кремлівське “перемир’я”…

У  Глобинському районі попрощалися із захисником України, мешканцем села Новоселівка Віктором Аврамчуком. Він загинув на буремному сході, боронячи рідну землю від кремлівських найманців. 27 січня 2016 року Героєві мало б виповнитися 29 років…
Віктор Аврамчук був призваний на військову службу за мобілізацією 4 серпня 2015 року. З 9 жовтня брав безпосередню участь в антитерористичній операції. Служив стрільцем – помічником гранатометника 2-ї аеромобiльно-десантної роти.
Обірвалося життя солдата поблизу села Зайцеве на Донеччині. Він отримав смертельне осколкове поранення голови та відкриту черепно-мозкову травму. Таке воно – “перемир’я” кремлівських заброд…
Наш земляк віддав життя за те, щоб сьогодні й завтра ми жили в мирі та злагоді. Оксана Халявко, яка знала Віктора Аврамчука особисто, написала на своїй сторінці в соціальній мережі: “Наш захисник, ми завжди будемо тебе пам’ятати… Герої не вмирають. І справді, люди – як ті кораблі: виходять в море, щоб спробувати свої можливості, долають перешкоди і не здаються. Іноді сам час їх починає топити. Так  і люди –  борються до останнього подиху… Так і наш Герой – боровся, тримався, але одна куля все вирішила за нього”.
У солдата осиротіли дружина та двоє дітей. Тепер обов’язок усіх глобинців, усіх мешканців Полтавщини – підтримувати й оберігати родину Героя, який віддав життя за нас із вами.
На вшанування пам’яті військовослужбовця Віктора Аврамчука, який загинув у зоні проведення антитерористичної операції, співчуваючи рідним та близьким покійного, у Глобинському районі була оголошена триденна жалоба.
Пам’ять захисника України житиме у  серцях земляків. Вічний йому спокій і Царство Небесне.

Ілона БОГАЧ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.