Уроки доброти для внутрішньо переміщених осіб

Керівники Головного управління Національної поліції в Полтавській області зустрілися із внутрішньо переміщеними особами. Цим правоохоронці хотіли зробити крок назустріч переселенцям з Донецької та Луганської областей, налагодити з ними діалог. А завітали того дня до них кількадесят мам та бабусь із дітками дошкільного віку. Вони щиро дякували за турботу.
– Правоохоронні органи не байдужі до правових проблем внутрішньо переміщених осіб і завжди готові прийти їм на допомогу, – запевнив начальник управління Олег Бех. – Ми готові вирішувати нагальні проблеми і вислухати кожного, хто потребує нашої підтримки.
Свою допомогу переселенцям запропонувала й психологічна служба Національної поліції. Адже головне для таких людей – не залишатися наодинці зі своїми проблемами. Треба відкрити серця для полтавських мешканців, які щиро прагнуть допомогти переселенцям у вирішенні їхніх проблем.
На зустрічі правоохоронці приготували для дітей переселенців солодкі подарунки. А народний артист України Герман Юрченко разом із артистами обласної філармонії влаштував для учасників зустрічі справжній Урок доброти патріотичного характеру.

Людмила ДАЦЕНКО
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.