Чотири турніри – одразу

Завершився VI Всеукраїнський шаховий меморіал майстра спорту СРСР Володимира Грохотова. Змагання проходили на базі оздоровчого комплексу “Нафтохімік” ПАТ “Укртатнафта” у селі Омельник Кременчуцького району.
Цьогорічна програма була доволі насиченою – одразу чотири турніри. В рамках першого учасники змагалися за звання майстра спорту. В другому відкритому турнірі (групи “Б”) брали участь шахісти віком до 80 років із різних регіонів України. Справжні поціновувачі цього інтелектуального виду спорту отримали унікальну можливість помірятися майстерністю у турнірі із блискавичних шахів.
На базі відпочинку “Нафтохімік” радо зустрічали й наймолодших шахістів із різних куточків Полтавської та інших областей України – вони взяли участь у відкритому чемпіонаті з шахів серед юнаків та дівчат віком до 8 та 10 років. До речі, наймолодші учасники заходу мешкали на базі відпочинку безкоштовно.
За звання найкращих, а також за грошові винагороди та медалі загалом змагалися майже 90 учасників різного віку. Серед переможців та призерів – і наші земляки. Зокрема у турнірі “А” кращим був Олексій Соловчук. У віковій групі до 8 років перемогли Варвара Рябова і Денис Трохименко.

Юлія ДУМКА-КОНДРАТЬЄВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.