Працюють пункти обігріву

Щойно вдарили сильні морози, підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій області спільно з місцевими органами влади для попередження випадків переохолодження людей, а в першу чергу – незахищених верств населення, розгорнули пункти обігріву. За даними центру пропаганди ГУ ДСНС України в Полтавській області, нині функціонують 40 пунктів обігріву. Чотири з них – це намети служби ДСНС, розташовані біля рятувальних частин у Полтаві (поблизу центрального автовокзалу), Кременчуці (на привокзальній площі залізничного вокзалу), Миргороді та Лубнах. Решта 36 пунктів облаштовані переважно у будівлях соціальних закладів, залізничних та автовокзалах, будинках культури у 15 райцентрах та шістьох великих селах області.
У пунктах обігріву можна відпочити, випити гарячого чаю, отримати медичну допомогу. Їхні працівники також закликають жителів області не бути байдужими та приносити теплі речі.
Водночас на період холодів у стаціонарних приміщеннях частини лікувально-профілактичних закладів області відновлена робота соціальних ліжок, де надаватимуть медичну допомогу переохолодженим особам, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Олена ІГНАТЕНКО
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.