Дякуємо, наша читацька родино!

Новий 2016 рік почався для колективу “Зорі Полтавщини” з приємного подарунка від вас, наша щира читацька родино, тисячі вірних нашому виданню краян! У складний для всієї країни час воєнних подій на Донбасі, поглиблення економічних негараздів, украй несприятливої ситуації для друкованої періодики державницького спрямування на медіаринку ваша довіра стала для нас неспростовним, власне життєдайним, свідченням затребуваності нашого зорянського слова, нашого прагнення працювати для вас чесно, неупереджено, не шкодуючи сил.
Завдяки тому, що кожен із вас віднайшов у своєму небагатому родинному бюджеті, викроїв, можливо, зекономивши на чомусь іншому, кошти на передплату улюбленого видання, “Зоря Полтавщини” залишається головним, найтиражнішим часописом рідного краю.
Це – ваш здобуток, ваше відстояне право на якісну, а не сфальшовану, на перевірену й обдуману, а не “смажену”, інформацію, на допомогу журналістів у вирішенні наболілих проблем, на ґрунтовно підготовлені публікації різних жанрів, на цікаве спілкування з непересічними земляками. Для нас ваша довіра – велика й усвідомлена відповідальність. І ми зробимо все, щоб наша газета й надалі продовжувала свою славну історію, написану багатьма поколіннями патріотів.
У дні Новорічно-Різдвяних свят бажаємо нашій дружній читацькій родині довгожданого миру, здоров’я, затишку та достатку. Будьмо разом!
Зоряни.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.