Дорогі земляки!
Від щирого серця дякуємо вам за те, що не залишилися осторонь виборчого процесу, прийшли 25 жовтня на виборчі дільниці і віддали свій голос за Аграрну партію України та її кандидатів.
Нам дуже цінна і важлива ваша підтримка. Усі голоси “за”, які отримала наша партія від жителів Полтавського краю, засвідчили високу довіру громади, віру в  нас та надію на позитивні зміни. Окремо хочемо подякувати нашим активістам і прихильникам за щирість думок і відданість спільній справі, а також нашим опонентам – за чесну боротьбу.
Оновлена  команда Аграрної партії України на Полтавщині відносно молода у політиці. Ми знаємо, як сіяти хліб, плекати урожай, працювати на землі й мати гідний результат, тому будемо робити все можливе, щоб виправдати сподівання виборців конкретними справами. Обіцяємо докласти всіх зусиль, знань і досвіду для того, щоб Полтавщина динамічно розвивалася, а якість життя у нашому краї покращувалася. Попереду дуже багато роботи, результатом якої має стати добробут кожного, а розвиваючи рідний край, зміцнимо й Україну.
Ще раз щиро дякуємо вам за довіру та підтримку! Разом ми велика сила і разом будуватимемо нову успішну країну!

З повагою Віктор СКОЧКО,
голова Полтавської обласної організації Аграрної партії України та команда Аграрної партії України у Полтавській області.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.