Домашня поразка

Дніпропетровський “Дніпро” зазнав першої поразки у груповому турнірі Ліги Європи. У матчі з французьким “Сент-Етьєном” при порожніх трибунах стадіону “Дніпро-Арена” підопічні Маркевича поступилися супернику з мінімальним результатом.
“Дніпряни” на правах господаря розпочали поєдинок більш агресивно. В свою чергу гості, атаки яких були гострішими, ближче до середини тайму не просто вирівняли гру, а й взяли її під свій контроль.
У господарів у першому таймі майже не було моментів біля воріт суперника. “Дніпро” намагався контратакувати, однак, окрім дальнього удару Ротаня, якому трохи забракло точності, згадати в першій половині матчу більше й нема чого. При цьому гості в кінці першого тайму змогли скористатися помилкою суперника в обороні й забити гол. Амума на куті штрафного отримав м’яч, змістився в центр і з-під захисника без значних перешкод пробив під дальню стійку без шансів для Бойка.
У другій половині зустрічі Маркевич провів заміни, підсиливши гру Гамою і Безусом, і це дало свої плоди. На 60-й хвилині “Дніпро” мав зрівнювати рахунок, проте Ротань із вигідної позиції не переграв воротаря. Під завісу матчу Гама влучив у поперечку, а Матеус неточно зіграв на добиванні. “Дніпру” зрівняти рахунок так і не вдалося. Загалом “Сент-Етьєн” дуже організовано провів поєдинок, майже не даючи нічого зробити суперникові біля своїх воріт. Більшість епізодів за участю Селезньова у цій грі – офсайди, і в цьому заслуга оборони французів. Хоча в одному з епізодів, коли Селезньов виходив на “чисте побачення” з голкіпером, у гру втрутився суддя, який зафіксував офсайд. Якби тоді Селезньов забив, можливо, гра розвивалася б по іншому сценарію. “Дніпро” програв матч, хоча вся боротьба за плей-оф ще попереду.

Богдан ЛЕБІДЬ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.