Подарунок меценатів

Чудовий подарунок нещодавно отримав дошкільний навчальний заклад “Дзвіночок” у Котельві. Сільгосппідприємство “Агрофірма “Маяк” придбало і встановило для малюків дитячий ігровий майданчик: гойдалки, драбинки, спускову гірку, карусель та інші об’єкти веселих розваг. Увесь цей комплекс обгороджено новеньким дерев’яним парканом.
З цієї нагоди до дитячого садочка прибули меценати – директор сільгосппідприємства Вячеслав Прийма та директор ДП “Торговий Дім “Маяк” Наталія Прийма. Вони привітали колектив “Дзвіночка” з відкриттям майданчика і запевнили, що й надалі підтримуватимуть дошкільний заклад, сприятимуть у проведенні різних святкових заходів, надаватимуть спонсорську допомогу.
Начальник відділу освіти, сім’ї та молоді райдержадміністрації Інна Назарко зазначила, що ДНЗ “Дзвіночок” є одним із кращих у районі. Скажімо, в період підготовки до нового навчального року тутешній трудовий колектив спільно з батьківським комітетом зібрав і залучив найбільше в районі коштів на ремонтні роботи та інші потреби.
– Елементи цього ігрового майданчика, – говорить завідуюча дитсадком Тетяна Дяденко, – розташували на території садочка у кількох місцях, для діток різних вікових груп. Від імені вихователів, дітей та їхніх батьків сердечно дякую керівництву ТОВ “Агрофірма “Маяк” за те, що створили для нас казку, принесли стільки радості дітворі.
Вихованці “Дзвіночка” підготували для гостей та батьків невеличкий концерт. Вони декламували вірші, співали, дякували дорослим за подарунок. А коли перед ігровим майданчиком було перерізано символічну червону стрічку, дітвора негайно взялася обстежувати нові розваги. Задоволенню й радості не було меж.

Анатолій ДЖЕРЕЛЕЙКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.