Виробництво мовою цифр

Світ ділиться на тих, хто робить справу, і тих, хто отримує похвалу. Наше підприємство, на чолі з його керівником Олександром Миколайовичем Кудацьким, на мій погляд, належить до першої категорії. На підтвердження цього наведу лише цифри та факти. За перше півріччя 2015 року підприємство отримало майже 69 мільйонів гривень прибутку при середньому показнику прибутку за п’ять попередніх півріч (2010–2014 рр.) – 33,5 мільйона гривень. Важливо й те, що фінансова стабільність фінансово незалежна, тобто підприємство виконує свої зобов’язання і перед державою, і перед працівниками винятково за власні кошти, а не за кошти кредиторів.
У державній власності знаходиться 25% акцій від статутного фонду товариства. Зобов’язання перед державою за 1 півріччя поточного року склали більше 40 мільйонів гривень, з них майже 27,5 мільйона гривень – податків. На даний час ПАТ “Полтавський завод медичного скла” найбільше бюджетоутворююче підприємство Полтави. Середня заробітна плата на підприємстві за 1 півріччя становила 4 673 гривні.
Але це не просто суха статистика. За кожною цифрою стоїть титанічна, наполеглива, щоденна праця усього колективу та його керівника. На мій погляд, головна мета Олександра Миколайовича Кудацького – це якість виробленої нашим підприємством продукції, а вже потім – прибуток. Бо лише за півроку в будівлі, машини, обладнання, інструменти, прилади було інвестовано більше 31 мільйона гривень. Новітнє обладнання, інструменти, прилади вимагають професіоналізму. І це не залишається поза увагою керівництва, а відтак працівники регулярно проходять курси підвищення кваліфікації за рахунок підприємства.

Ксенія РУБАН
Головний бухгалтер

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.