КрАЗи високо оцінили на виставці озброєнь у Києві

У Києві відбулася ХII Міжнародна спеціалізована виставка “Зброя та безпека-2015”, в якій ПАТ “АвтоКрАЗ” традиційно взяв участь. Цього року експозиція підприємства була наймасштабнішою. Свою продукцію на виставці також представили понад 200 підприємств оборонного комплексу України та інших країн світу.
Експозиція ПАТ “АвтоКрАЗ” протягом усіх виставкових днів була однією з найбільш відвідуваних. Поряд з уже відомою силовим структурам бронетехнікою – істотно модернізованими КрАЗ-Кугуар і КрАЗ-Спартан, КрАЗ-MPV Шрек – демонструвався автомобіль КрАЗ-MPV Фіона на базі КрАЗ-6322, а також великовантажне самохідне багатофункціональне шасі КрАЗ-7634НЕ колісної формули 8х8, що призначене для монтажу різних важких спецнадбудов, і малогабаритне полегшене логістичне шасі КрАЗ-5401Н2 у варіанті з ізотермічним фургоном.
У ході виставки керівництвом підприємства було проведено ряд зустрічей і переговорів з Укроборонпромом, Міністерством оборони України, представниками українських та іноземних компаній. Встановлено перспективні зв’язки, що дає впевненість у розширенні ринків збуту продукції спеціального призначення, а також отриманні гарантованих державних замовлень.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.