Важлива перемога “Дніпра”

Дніпропетровський “Дніпро” здобув важливу перемогу в другому турі Ліги Європи, здолавши в норвезькому Тронхеймі “Русенборг” з мінімальним рахунком – 1:0. І знову, як і в грі з “Лаціо”, відзначився Євгеній Селезньов. У першому таймі жодна із команд не поспішала йти в атаку, було багато фолів, боротьби, але замало цікавого футболу. І норвежці, й українці розраховували більше на помилку суперника, ніж на власні сили.
У другому таймі “Русенборг” наростив оберти і почав грати значно активніше, однак небезпечних моментів біля воріт Бойка від цього не побільшало. “Дніпро” ж чекав свого шансу, давши зрозуміти, що готовий на нічию. Але господарі прагнули виграти. На 78-й хвилині, після удару головою Ейлофссона, “Дніпро” рятує поперечка воріт. А вже за дві хвилини забили підопічні Мирона Маркевича. На лівому фланзі вдався відмінний простріл в Матеуса, і Селезньов головою відправив м’яч у кут воріт – 1:0.
За десять хвилин до завершення матчу “Дніпро” очікував на фінальний штурм від “Русенборга”, але вийшло навпаки. У швидких контратаках ще два реальних моменти забити гол мали Бруно Гама та Чеберячко. Втім рахунок залишився незмінним. Тепер “Дніпро” разом з “Лаціо” очолює групу, і багато що для дніпропетровців визначиться в наступних двох матчах.

Богдан ЛЕБІДЬ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.