Наша область готова до опалювального сезону

Такі висновки зробили фахівці Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України під час виїзного ознайомлення зі станом підготовки житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до осінньо-зимового періоду 2015–2016 років.
В області протягом поточного року проведено роботи з модернізації, реконструкції, технічного переоснащення, дооснащення, заміни котлів та котельного обладнання.
Станом на 1 жовтня комплексно підготовлено до функціонування в осінньо-зимовий період усі 6 717 житлових будинків, об’єкти соціальної сфери області, 695 шкіл, 616 дитячих садків та 128 закладів охорони здоров’я.
Підприємства водопровідно-каналізаційного господарства провели ремонт або заміну 76,3 кілометра водопровідних мереж, 7,7 кілометра каналізаційних мереж, що становить 100 відсотків від плану.
В тепловому господарстві підготовлено 778 котелень (100  відсотків), у тому числі 486 комунальних котелень місцевих рад (із врахуванням сільських та селищних котелень).
Крім того, капітально відремонтовано або реконструйовано 12 котелень, замінено 17 котлів та капітально відремонтовано 10 котлів, підготовлено 393,4 кілометра теплових мереж (у двотрубному обчисленні) та замінено 17,6 кілометра теплових мереж, йдеться у звіті, викладеному на офіційному сайті Мінрегіону.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.