Масштабна автоаварія із пожежею

Масштабна автоаварія сталася неподалік Миргорода на автодорозі Гадяч–Лубни – зіштовхнулися автомобілі “ДАФ” із напівпричепом, заповненим зерном кукурудзи, та “КрАЗ”. Від сильного удару вантажівки перекинулися і загорілися.
27-річний водій “КрАЗа”, мешканець села Комишня Миргородського району, намагаючись загасити полум’я до приїзду рятувальників, отримав опіки. Його із закритою черепно-мозковою травмою та опіками 40 відсотків тіла госпіталізовано до реанімаційного відділення Миргородської ЦРЛ.
У пожежі значно пошкоджено автомобіль “ДАФ”, згоріло 25 тонн кукурудзи. 33-річному водієві цієї вантажівки, мешканцю Кіровоградщини, вдалося уникнути травмування і від госпіталізації він відмовився.
За попередньою інформацією Миргородського міськвідділу УМВС України в Полтавській області, саме водій автомобіля “ДАФ” не надав переваги в русі автомобілю “КрАЗ”, який рухався по головній дорозі, й допустив зіткнення.
За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Олена ІГНАТЕНКО
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.