Води блакить, комфорт і радість

Саме так можна сказати про новий басейн відкритого типу, який зустрічає відпочиваючих курорту “Миргород”. Навіть у важкі часи керівництво курорту знаходить можливості вплітати в косу найвідомішої у світі української оздоровниці нові коштовні перлини. “Миргородкурорт” активно розвивається.
Хто ще не бачив надзвичайно яскравих і зворушливих світломузичних шоу унікального танцюючого фонтана або не фотографувався на фоні райдужних переливів велетенських крил “Млина здоров’я” чи оригінальних квіткових панно та скульптур? Все це і багато іншого створює особливий неповторний і привабливий образ кращого курорту світу. І сьогодні до цього ошатного намиста з перлин курортного життя долучився сучасний басейн відкритого типу, який не тільки став одним із улюблених місць відпочинку для гостей курорту, а й створює особливий мікроклімат у цьому мальовничому місці.
Це вже другий басейн відкритого типу, побудований на території курорту “Миргород” для комфортного відпочинку його гостей. Якщо говорити мовою цифр, то площа його водного дзеркала – 500 квадратних метрів, об’єм сягає 750 кубічних метрів. Басейн має різну глибину, щоб у повній мірі отримали задоволення і діти, й аматори плавання. Крім цього, басейн оснащений сучасною автоматичною системою підтримки кислотно-лужного балансу та знезараження води.
Вражають небесна блакить води і мирний її плюскіт у басейні, побудованому у формі “золотої рибки”, що зручно вмостилася між ошатними корпусами санаторіїв “Миргород” і “Полтава”. Басейн має сучасне облаштування, зручні лежаки під парасольками, стильний душ та інші зручності. Він увійшов до складу загальнокурортної бальнеогрязелікарні. А оскільки належить до лікувальних процедур, його відвідування призначає лікар. Така примітка в санаторно-курортній книжці відпочиваючих “Миргородкурорту” дає їм право на безкоштовне відвідування басейну. Для інших встановлена помірна погодинна оплата.
– Створення такого басейну нам далося дуже непросто. Але це не якісь забаганки – це вимога часу. Світова тенденція розвитку курортної галузі вимагає постійного підвищення комфорту для відпочиваючих. А статус лідера цієї галузі, курорту, який давно став візитівкою України у світі, вимагає й вищого рівня послуг. Тому ми спрямовуємо свої зусилля не тільки на розвиток лікувальної бази та розширення напрямків реабілітації, а й на активний розвиток інфраструктури відпочинку. Гості курорту “Миргород” повинні у всьому відчувати повагу та піклування, відчувати радість життя. Адже гарний настрій – теж важлива складова процесу оздоровлення. Відкриття нового басейну стало ще одним впевненим кроком у цьому напрямку, – підкреслив на зустрічі з журналістами генеральний директор ПрАТ “Миргородкурорт”, заслужений лікар України, депутат обласної ради Олександр Гавловський.

Ігор СОЛОНЧУК
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.