“Ворскла” – “Дніпро” – 1:1

У  третьому турі Ліги Парі-Матч полтавська “Ворскла” вдома приймала дніпропетровський “Дніпро”. Особливо гострими моментами гра не вирізнялася. Першу гольову можливість втратив Бараннік, який після навісу від Турсунова з вигідної позиції не зумів відправити м’яч у сітку воріт гостей. “Дніпро” відповів у середині тайму ударом Лучкевича – Непогодов також не підвів. “Ворскла” активізувалася, однак Бартулович пробив з класної позиції над поперечкою. На цьому гольові моменти у першій половині зустрічі вичерпалися. Другий тайм команди почали активніше. “Зелено-білі” стали організовувати більше конструктивних атак, одна з яких і завершилася взяттям воріт: Бартулович прострілив зліва, а Федецький у боротьбі з Андрієм Ткачуком переправив м’яч у власні ворота – 1:0. На жаль, втримати переможний рахунок нашим землякам не вдалося. Після подачі кутового гості відквитали пропущений м’яч – 1:1. Отож третя нічия “Ворскли” поспіль у нинішньому чемпіонаті.
Кольори полтавської команди у звітній зустрічі захищали: Богуш, Сімінін, Даллку, Скляр (Чеснаков, 83), А.Ткачук, Шиндер, Сапай, Бартулович (Пердута, 62), Є. Ткачук, Бараннік (Ковпак, 66), Турсунов.
Результати інших матчів 3-го туру: “Металіст” – ФК “Олександрія” – 1:1, “Металург” З – “Волинь” – 0:2, “Чорноморець” – “Динамо” – 0:2, “Сталь” – “Зоря” – 2:0, “Шахтар” – “Говерла” – 2:0, “Олімпік” – “Карпати” – 0:1.

Богдан Лебідь
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.