Волонтери шукають благодійників

Волонтерські організації занепокоєні значним спадом активності громадян із забезпечення військових у зоні АТО. Вони не нарікають, однак кажуть, що працювати стало значно важче – люди виснажилися морально і матеріально. “Нині менше цікавляться, менше приносять, менше перераховують грошей. Збідніли наші співгромадяни й практично не мають можливості надавати допомогу. На жаль, мало дій бачимо і з боку держави”, – зазначила член спілки “Полтавська громада разом” Віра Маслак у ході організованої фундацією зустрічі представників військових частин, волонтерів та спонсорів, що пройшла в облдержадміністрації. Проблем і невирішених питань на фронті не зменшилося. Тому й не припиняють волонтери вести діалог із підприємцями та іншими потенційними спонсорами.
Як розповів старший інженер авіаційної служби однієї з військових частин області майор Ігор Федоренко, проблеми із забезпеченням, їжею та побутовими речами є в усіх підрозділах. Він говорить, що допомагають саме волонтери. Так, благодійний фонд “Полтавська громада разом” допоміг інструментом для ремонту вертольотів, придбав бензопилку та мотокосу, а ТОВ “Ресурс-Полтава” надало матеріали для перекриття даху в приміщенні, де розміщуватимуть групи для регламенту та ремонту вертольотів.
У підсумку зустрічі волонтери звернулися до небайдужих полтавців з проханням надавати посильну допомогу армії: долучатися до плетіння маскувальних сіток, готування страв, ремонту техніки.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.