Товариські матчі, кадрові зміни

Полтавські футбольні клуби – представники першої і другої ліг, готуючись до нового сезону, проводять товариські матчі. Першоліговий “Гірник-Спорт” зіграв унічию з учасником Прем’єр-ліги ФК “Олександрія – 0:0. У поєдинку із “Гірником” з Кривого Рогу, що виступає у першому дивізіоні, комсомольчани поступилися – 0:1.
Ще один представник першої ліги – ФК “Полтава” – приймав футбольний клуб “Суми”. Полтавці Зозуля й Масалов двічі засмутили голкіпера сумчан. Але втримати переможний рахунок нашим землякам не вдалося, суперник відквитав пропущені м’ячі – 2:2.
У ФК “Полтава” продовжують відбуватися кадрові зміни. Його колишній гравець – півзахисник Юрій Соломка – підписав контракт з одеським “Чорноморцем”. Термін дії контракту – два роки. Юрій Соломка у сезоні 2014/2015 зіграв за ФК “Полтава” 26 поєдинків, забив сім голів, три з яких провів з пенальті. Це не єдиний гравець, котрий наступного сезону виступатиме в іншому колективі. Нещодавно ФК “Полтава” попрощався із запасним голкіпером Артемом Кулінічем, який так і не зміг закріпитися у стартовому складі команди Олега Федорчука.
***
Друголіговий кременчуцький “Кремінь” приймав дублерів команди Прем’єр-ліги луганської “Зорі”. Наддніпрянські футболісти виявилися сильнішими. На 14-й хвилині рахунок відкрив Ченбай, на 72-й успіх закріпив Курелех – 2:0. А ось, граючи у Харкові, “Кремінь” поступився більш досвідченому місцевому “Геліосу” із першої ліги – 0:3.

Богдан ЛЕБІДЬ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.