Основа реформ – кадрова політика

Про завдання органів влади області за підсумками наради, яку провів Президент України Петро Порошенко 8 липня в Одесі, йшлося на черговій апаратній нараді у голови обласної державної адміністрації Валерія Головка. Участь у зібранні взяли голова обласної ради Петро Ворона, керівники правоохоронних органів.
Визначаючи ключові завдання, Валерій Головко зупинився на питаннях боротьби з корупцією, зовнішньої і внутрішньої безпеки громадян, інвестиційної діяльності. Наголошувалося, що оцінка роботи посадовців буде здійснюватися лише за реальними фактами. В боротьбі з корупцією це, зокрема, конкретні кримінальні провадження, у сфері інвестицій – створення нових робочих місць і зрушення в економіці.
Зрушень в першу чергу можна досягти через кадрову політику. І починати треба з облдержадміністрації. Валерій Головко назвав конкретні підрозділи, які не відповідають вимогам часу.
Голова обласної ради Петро Ворона підтримав думку, що оновлення кадрів треба починати з ОДА, зупинився на боротьбі з корупцією в обласній структурі Держкомзему, на окремих комунальних підприємствах.
Підбиваючи підсумки обговорення питання, Валерій Головко дав конкретні доручення, зокрема ініціював створення для мешканців області особистої “гарячої лінії”.

Віктор КОСТЯНТИНІВ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.