Кубок ветеранів драбинівського «Колоса»

У  Драбинівці Новосанжарського району відбувся розіграш районного футбольного кубка, приуроченого до Дня Конституції України. Почесний трофей розіграли місцеві команди «Колос» (ветерани) та «Чиста Криниця».
На церемонію відкриття завітали Драбинівський сільський голова Зоя Короленко та директор ТОВ «Чиста Криниця» Віктор Сидоренко. Гості привітали футболістів, відзначивши значимість відновлення хороших традицій спортивно-масової роботи та здорового способу життя, побажали цікавої змістовної гри.
Команда «Колос» із Драбинівки у 1980-ті роки була лідером районного футболу, успішно брала участь в обласних змаганнях. Головний критерій перемог – постійні щоденні тренування. Очолював колектив авторитетний тренер-педагог Олександр Сакевич, у минулому – офіцер військово-морського флоту, який виховав команду-переможницю. Тож на турнір з’їхались ветерани тих незабутніх часів. Багатьом гравцям уже виповнилось по 60 років, деякі відійшли за межу вічності, але футбол у Драбинівці знову розвивається, зберігаючи переможні традиції. Це демонструє молода команда «Чиста Криниця» – лідер чемпіонату району групи «А», яка останні роки утримує високі позиції. Кращі гравці на обласному рівні захищають честь району, граючи за новосанжарський «Стандарт».
Тож на стадіоні в Драбинівці зібралося багато вболівальників, школярів і дорослих, які чекали результативного, видовищного футболу. Матч справді виявився цікавим, змістовним, з інтригою для глядачів. Основний час закінчився внічию – 4:4.
У серії післяматчевих одинадцятиметрових ударів влучнішими були гравці «Чистої Криниці» – 5:4 (по пенальті). Голкіпери Володимир Цвітченко та Максим Сидоренко продемонстрували техніку красивих сейвів.
Команди нагороджені перехідним кубком та грамотами ВФСТ «Колос» АПК України. Велика вдячність за підтримку в розвитку футболу в Драбинівці й у районі загалом – засновнику ТОВ «Чиста Криниця» Юрію Лебедину.

Віталій БАРАНОВИЧ
Фахівець ВФСТ «Колос»

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.