Інформаційну службу “Лтави” очолила Олеся Кучеренко

Після тривалих пошуків керівництво ОДТРК “Лтава” визначилося з кандидатурою начальника інформаційної служби. Нею стала Олеся Кучеренко, власний кореспондент газети “Комсомольская правда” в Украине” та колишній шеф-редактор газети “Коло”.
Як відбувався відбір претендентів, розповів генеральний директор ОДТРК “Лтава” Євген Лопушинський: “Це перший випадок в історії компанії, коли ми оголосили відкритий конкурс. Резюме подали дванадцять претендентів, серед них – відомі в Полтаві журналісти, а також колеги з Харкова, Києва, Кіровограда, Кременчука. Провели співбесіди з усіма кандидатами, і в результаті перемогла Олеся Кучеренко. Вона має значний досвід роботи в медіа, в тому числі на керівній посаді, а ще нас зацікавило її бачення реформування служби новин. Перед новим керівником підрозділу стоять досить серйозні завдання. Перше і головне – робити новини цікавими для споживача”.
Олеся Кучеренко розповіла, що на рішення взяти участь у конкурсі вплинуло кілька факторів: “На телебаченні до цього я не працювала, але маю
14-літній досвід роботи в полтавських та всеукраїнських виданнях. Найголовніше, що мене захоплює, – процес створення новин. Як дитина, радію, коли вдається внести якусь маленьку “фішечку” в сюжет”.

Прес-служба ОДТРК “Лтава”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.