Такі різні матчі

У  першій футбольній лізі зіграні поєдинки 23-го туру. Комсомольський “Гірник-Спорт” на власному полі розгромив чернігівську “Десну” – 4:1. У першому таймі протягом 6-ти хвилин підопічні Жабченка забили три голи і “поховали” надії суперника продовжити свою восьмиматчеву безпрограшну серію. У комсомольчан відзначилися двічі Даудов та Герасимець. Одразу після перерви гості спромоглися відквитати один м’яч, але на 76-й хвилині Марусич довів перевагу господарів до трьох голів. У підсумку – чергова переконлива і результативна перемога наших земляків.
***
ФК “Полтава” знову розчарував. В обласному центрі на стадіоні “Локомотив” “біло-чорні” приймали географічного і турнірного сусіда – харківський “Геліос”. Чи не перший удар по воротах Кучинського приніс успіх гостям, 9-та хвилина – 0:1. Після цього господарі намагалися відігратися і мали для цього шанси, проте не використали їх. У другому таймі протягом десяти хвилин Боровець “заробив” дві жовті картки і був вилучений з поля. Грати залишалося ще близько 15-ти хвилин. Наприкінці зустрічі у меншості “Полтава” знову пропустила. 0:2 – прикра домашня поразка.
У турнірній таблиці “Гірник-Спорт” перебуває на третій сходинці, а полтавці опустилися вже на десяту.
Наступні матчі за участю наших земляків відбудуться у п’ятницю, 1 травня. “Гірник-Спорт” у Харкові поміряється силами з “Геліосом”, а ФК “Полтава” зіграє на виїзді з ПФК “Олександрія”.

Олександр ТЕРЕЩЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.