“Полтава” і “Гірник-Спорт” перемагають

У  першій футбольній лізі зіграні поєдинки 21-го туру. Комсомольський “Гірник-Спорт” на власному полі у принциповому двобої розгромив сусіда по турнірній таблиці – ФК “Тернопіль” – 4:0. У першому таймі наші земляки реалізували лише один гольовий момент – рахунок відкрив Корольков. Одразу після перерви другий м’яч провів Марусич. Наступні голи глядачі побачили вже наприкінці звітного протистояння. На 80-й та 82-й хвилинах Герасимець двічі “розписався” у воротах суперників. У підсумку – переконлива перемога підопічних Ігоря Жабченка.
***
ФК “Полтава” вдома приймав одного з лідерів ліги, дніпродзержинську “Сталь”. Полтавці на останніх хвилинах вирвали важку перемогу – 3:2. У першому таймі тривала рівна гра. Старання і бажання забити підопічні Олега Федорчука втілили на 38-й хвилині, коли після потужної атаки Зеленевич відправив м’яч у сітку воріт суперника. Одразу після цього Зозуля не реалізував пенальті. Після перерви гості влаштували справжній штурм воріт Кучинського і двічі змогли відзначитися. Проте господарі не знітилися, і Насібулін на 77-й хвилині рахунок зрівняв – 2:2. “Біло-чорні” продовжили тиснути гостей і знову заробили пенальті. Вже у компенсований час Соломка приніс “Полтаві” важливу перемогу – 3:2.
У турнірній таблиці “Гірник-Спорт” перебуває на третій сходинці, а полтавці з восьмої піднялися на шосту.
Наступні матчі за участю наших земляків відбудуться у суботу, 18 квітня. “Гірник-Спорт” у Дніпродзержинську поміряється силами з місцевою “Сталлю”, а ФК “Полтава” – у Чернігові з “Десною”.

Олександр ТЕРЕЩЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.