Переміг “Ветеран”

У  Нових Санжарах та Руденківці фінішував VI районний чемпіонат ВФСТ “Колос” із міні-футболу, в якому взяли участь 28 команд.
У вищій лізі головним фаворитом вважалася “Зоря” з Руденківки, яка впродовж 5 років була незмінним переможцем. Серйозні шанси здобути перемогу мали: “Маяк” із Малого Кобелячка, за який грали два професійних футболісти з Полтави – Максим Марусич і Вячеслав Марусич; “Темп” із Сухої Маячки, де зібралися гравці із Нових Санжар, Кобеляк та місцеві аматори; драбинівська “Чиста Криниця”, яка впевнено провела перше коло й очолювала турнірну таблицю. Найбільш стабільною і послідовною виявилася команда “Ветеран” із райцентру.
Клуби тримали інтригу до останнього туру. Вирішальними стали зустрічі лідерів – “Ветерана” та “Зорі”. У першій грі зафіксовано нічию – 4:4, у другій “Ветеран” впевнено переміг – 4:1. З таким же рахунком в останньому турі “Ветеран” здолав “Колос” зі Стовбиної Долини і вперше став чемпіоном Новосанжарського району з міні-футболу.
На церемонії нагородження голова районної ради Геннадій Супрун привітав переможців, вручив медалі, грамоти та перехідний кубок, побажавши й надалі тримати чемпіонську планку. Президент клубу “Ветеран” Микола Ольшницький створив і згуртував колектив, котрий переміг досі неперевершену “Зорю”, яка цього разу – на другому місці. Завершує трійку лідерів “Темп”. Кращими бомбардирами стали Максим Марусич (“Маяк”) – 57 голів, Євген Суботін (“Ветеран”) – 42, Андрій Дашівський – 38 забитих м’ячів (із них 21 – за “Чисту Криницю” і 17 – за “Зорю”).

Віталій БАРАНОВИЧ
Головний суддя змагань

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.