Обереги від Спілки пасічників

До проведення благодійного ярмарку, організованого в день Водохреща волонтерами Полтавського батальйону небайдужих біля Свято-Успенського собору УПЦ, приєдналися і бджолярі Спілки пасічників Полтавщини. Відвідувачі заходу ласували гарячими стравами, чаєм, якісним медом та медовими напоями. А тим часом жоден із ярмаркувальників не минав скриньок для збору коштів на потреби військових.
А наступного дня місто проводжало бійців батальйону “Полтава” на буремний Схід. Уже втретє вирушив на війну уродженець села Лютенька Гадяцького району, правоохоронець Сергій Іванов. Він, як і його батько, Анатолій Михайлович, – випускник Гадяцького аграрного училища. І захоплення у них спільне – бджолярство. Анатолій Іванов нині навчає в цьому училищі майбутніх пасічників. Годі й уявити більш мирну професію.
Та сьогодні усі працівники аграрного училища разом з харківськими волонтерами, Полтавським батальйоном небайдужих на чолі з архієпископом Полтавським і Кременчуцьким УПЦ КП Федором залучені до спільної благородної справи – збору коштів, речей, продуктів для потреб фронту. До відправлення на Донбас чергового поповнення батальйону “Полтава” кондитерський цех Гадяча та ТОВ “Коровай” із Полтави випекли ароматні короваї, якими поласували потім бійці на Сході. Віра Сопіна наварила хлопцям вареників у дорогу. Пасічники передали на гостинець меду. А ще волонтери Гадяцького аграрного училища, Спілки пасічників Полтавщини та ОДТРК “Лтава” передали бійцям прапор України, дитячі вірші й побажання. Учні Лютенської середньої школи виготовили власноруч маскувальну сітку, зібрали смаколики домашнього приготування. Благословляючи земляків на захист України, владика Федір побажав усім повернутися додому живими-здоровими.
Захисники Вітчизни відбули на фронт, а нам залишається молитися за них і пам’ятати, як потрібна їм наша підтримка.

Наталія СЕНЧУК
Директор ДНЗ “Гадяцьке аграрне училище”, голова Спілки пасічників Полтавської області

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Коментарів до запису: 1

  1. whydonate сказав:

    Збір коштів – це важливий інструмент для підтримки різноманітних благодійних та соціальних ініціатив. Кожен внесок має значення і сприяє покращенню життя інших людей. Підтримаймо збір коштів разом і разом зробимо світ кращим!

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.