Затримано посадовців-хабарників

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив, що співробітники МВС затримали полковника податкової міліції – заступника начальника Кременчуцької державної податкової інспекції. Він вимагав і отримав хабар у розмірі 500 000 гривень від приватного підприємця за закриття кримінальної справи щодо несплати податків. Посадовець був затриманий у власному службовому кабінеті. Слідчі дії за фактом тривають.
***
Співробітники УСБУ в Полтавській області спільно з працівниками обласної прокуратури затримали начальника Кременчуцького міськрайонного реєстраційно-екзаменаційного відділу за вимагання хабара.
Був задокументований факт отримання 2500 гривень неправомірної виплати за реєстрацію транспортного засобу начальником центру з надання послуг, пов’язаних із використанням автотранспортних засобів з обслуговування Кременчука та Кременчуцького району, повідомив керівник прес-центру управління  СБУ в Полтавській області Олексій Скрильник.
За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ч. 3 ст. 368 КК України (вимагання та одержання неправомірної вигоди службовою особою). Затриманому готується повідомлення про підозру в скоєнні зазначеного злочину.

Ілона БОГАЧ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.