“Королева Полтавщини” представила Україну на конкурсі “Міс Земля-2014”

Кременчужанка Валерія Полоз наприкінці минулого року стала учасницею одного з чотирьох найпрестижніших міжнародних конкурсів краси – “Міс Земля”. Він проходить на Філіппінах і має чітке екологічне спрямування. За умовами турніру кожна з дівчат повинна не тільки оригінально й ефектно продемонструвати свою красу та чарівність, а й взяти активну участь у семінарах та конференціях, присвячених захисту навколишнього середовища. Додаткові вимоги до красунь – загальна ерудиція, вільне володіння англійською мовою, а також засвідчені конкретними справами доброта та приязність.
Приємно, що наша землячка Валерія Полоз легко довела, що гідна представляти Україну на всесвітньо відомому форумі. У заліку її благодійних справ – новорічне свято для дітей-сиріт та кінна прогулянка для юних любителів природи, які дівчина влаштувала на кошти, отримані як грошовий приз (30 тисяч гривень) за перемогу в конкурсі “Королева Полтавщини-2012”. Такий добрий вчинок не залишив байдужими організаторів міжнародного дійства “Міс Земля-2014”, і кременчужанка опинилася серед 94 красунь світу, які пройшли попередній відбір, і стала учасницею фіналу від України. Вимогливому журі вона представила екологічний проект на злободенну тему забруднення води й повітря шкідливими домішками, що позначається на скороченні тривалості життя українців. Члени журі, до речі, не проминули можливості дізнатися з перших уст інформацію про буремні події у нашій країні. Дехто навіть радився, чи безпечно буде приїхати в Україну на гостини.
Змагання проходили у кілька етапів, і на кожному з них визначали переможців. Здобути найвищий титул Валерії не вдалося, але додому вона повернулася з трьома срібними медалями: за презентацію екопроекту, за показ вечірньої сукні та “За дружбу”. Варто нагадати й той патріотичний момент, коли учасниці конкурсу презентували свої національні костюми: кременчужанка вдягла сукню в кольорах української державної символіки й прикрасила зачіску віночком.
Валерії 22 роки, вона закінчила Кременчуцький національний університет імені Михайла Остроградського. У 2013 році була фіналісткою конкурсу “Королева України”. Має досвід роботи у сфері модельного бізнесу в Китаї та Монако. Утім надалі збирається зайнятися пошуком роботи за своїм університетським дипломом: вона – спеціаліст з комп’ютерної інженерії та електроніки. Активно працює також над тим, щоб до освоєної англійської додати ще й французьку мову. На думку Валерії Полоз, захоплення модельним бізнесом досить швидкоплинне, тому вона прагне реалізуватися у більш прагматичних сферах життя.

Віра ІЛЬКОВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.