Подарунки від лохвичан

Напередодні Новорічно-Різдвяних свят волонтери з Лохвицького району в черговий раз побували у Донецькій області, в бійців 93-ї окремої механізованої бригади. Захисникам Вітчизни передали гостинці, які збирали наймолодші мешканці району – школярі.
Педагогічні колективи та учні шкіл із сіл Безсали, Вирішальне, Млини, Білогорілка, Сенча, а також двох лохвицьких шкіл – №2 та №1, і колектив дитячого садочка “Чебурашка” з села Піски та садочка “Пролісок”, що у селі Безсали, виготовили та передали бійцям домашнє печиво, інші солодощі, зібрали теплі речі. Військовим передали також чергову партію сушених борщових наборів, які дбайливо виготовляють представниці “Жіночого батальйону” в Червонозаводському. Місцевий хлібозавод передав свою продукцію, а керівник підприємства “Сенча” Юрій Колєснік підсолодив солдатське життя трьома тоннами цукру. Керівник фермерського господарства “Перше травня” Людмила Погуляй посприяла в тому, аби воїни на передовій могли поласувати шашликом, і подарувала порося. З Мехедівки приїхали віряни і привезли овочі, консервацію.
Мабуть, найголовнішим подарунком стала пересувна баня, яку спільними зусиллями виготовили Євгеній Жванко, Олександр Жванко, Федір Уріх та Володимир Прилуцький. По приїзду в зону АТО конструкцію зібрали і випробували. Військові були щиро вдячні лохвичанам за допомогу й підтримку.
Натхненні успіхом і задоволені результатом, волонтери Червонозаводського планують зібрати і передати українським воїнам на буремний Схід щонайменше ще одну таку конструкцію. А також сподіваються на допомогу небайдужих земляків.

Олена ЗАДОРОЖНА
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.