Підготовка до сезону

Футболісти полтавської “Ворскли” почали підготовку до весняної частини чемпіонату сезону 2014–2015 років. Спочатку гравці тренувалися у Полтаві. Потім наші земляки відбули до Туреччини на закордонний збір. Саме туди прибуватимуть на перегляд потенційні новачки команди. На південь не поїхав з командою Ігор Пердута, який продовжує реабілітацію під контролем німецьких лікарів після травми. Натомість разом з “основою” вже відправилися Джемаль Кізілатеш, Олександр Пернацький та Богдан Січкарук. Перший збір триватиме лише десять днів. 22-го січня команда й тренери повернуться до Полтави, а потім знову вирушать до Туреччини.
За попередньою інформацією, на першому і другому навчально-тренувальних зборах “біло-зелені” зіграють п’ять спарингів. Так, 17 січня першим зимовим суперником полтавців буде азербайджанська “Габала”, яку нещодавно очолив екс-тренер “Чорноморця” Роман Григорчук, а 21 січня “ворскляни” поміряються силами із македонським “Вардаром” зі Скоп’є, кольори якого захищає колишній гравець полтавського клубу Філіп Деспотовскі.
Другий етап турецьких зборів почнеться зі спарингу 30 січня з грузинським “Динамо” (Тбілісі). 4 і 7 лютого команда Василя Сачка запланувала зустрічі з польським клубом “Рух” і казахським “Атирау”.
Залишає нашу команду 30-річний захисник Олександр Романчук, якому так і не вдалося закріпитися в основному складі.
***
Полтавський клуб “Ворскла” відзначив свій 60-річний ювілей. Враховуючи ситуацію в країні, заходи з цієї нагоди були скромні. Зібралися ті, хто вписував славетні сторінки в історію головної команди нашої області. Прибули і гості, зокрема президент ФФУ і колишній тренер “Ворскли” Анатолій Коньков.

Григорій ГЕРАЩЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.